Pakke 2

DKK4,500.00

4 på lager

Beskrivelse

 

Denne løsning tager udgangspunkt i et besøg i jeres hjem eller virksomhed. Vi begynder besøget med en kort samtale, hvor jeres ønsker og behov afdækkes. Herefter gennemgår vi rummene og taler om hvad der er af muligheder. Dette omhandler for eksempel belysning, møbler, farver og ideér til pladsoptimering.

  1. Start med at booke en konsultationstid. Efter aftalt møde, kan det være en god ide at sende et par fotos, et par ord om hvad i gerne vil have ud af besøget og måske en plantegning. På den måde kan vi være bedst forberedt og i kan få mest muligt ud af selve besøget .
  2. Vi begynder besøget med en kort samtale, hvor jeres ønsker og behov afdækkes. Herefter gennemgår vi rummene og taler om muligheder, behov og ønsker eller konkrete behov i søger hjælp til.
  3. Efter mødet udarbejdes en plan til jer. Planen vil indeholde en fremgangsmåde, tegninger, bud på eventuelle specialbyggede løsninger samt vejledning og forslag til for eksempel indkøb, lys og farver.  
  4. Telefonisk gennemgang af planen og evt rådgivning i forhold til udførsel, så i er godt klædt på til det videre realisering af projektet.