HOME » Forløb & Pris
HOME » Forløb & Pris

Forløb

 

De fleste forløb startes med en konsultation, hvor forventninger, behov og ideér afstemmes. En konsultation er gratis og jeg kommer meget gerne forbi, for at se og høre hvad i har i tankerne. Herefter vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud, baseret på opgavens omfang.

Jeg laver gerne specialbyggede løsninger og arbejder sammen med dygtige håndværkere. Jeg har et bredt netværk af samarbejdspartnere, både indenfor de traditionelle håndværksfag og de mere kunstneriske, som for eksempel tekstildesign og fotokunst. På den måde sikre jeg fagligt stærke skræddersyede løsninger, i samarbejde med folk der brænder for deres fag.

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til jeres projekt er i altid velkomne til at kontakte mig, så finder vi sammen frem til den løsning der matcher jeres behov bedst.

 

 

 

Pakke 1

 

1, 5 x times besøg 1600 kr inkl moms.

Denne løsning er en mulighed for at få små fif og inspiration til hvordan man finder den røde tråd i sin egen indretningsstil.
Konsultationen består af et besøg, med en gennemgang en af et eller flere rum. Her får I forslag til løsninger i selv realisere. I kan stille spørgsmål om alt fra valg af materialer og farvesammensætninger eller få vejledning til løsninger på konkrete projekter.
Det kan være en god idé at tage noter.

OBS – Hvis I har et større projekt, f.eks en reel ombygning af et eller flere rum, anbefales løsning 2.

*Tilbudet gælder kun i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Børnepakke 1

 

1 times besøg 1200 kr inkl moms.

Fælles for Børnepakke 1 og Børnepakke 2 er at gavekortet omhandler hjælp til indretning i forbindelse med alt hvor børn er med i spillet. Det kunne for eksempel være ideér og sparring til indretning af børneværelse, men også  ting som pladsoptimering i forbindelse med familieforøgelse, voksende bunker af overtøj der skal opbevares på en ny måde eller idéer til hvordan i kan frigive plads og skabe rammer for det liv I ønsker jer som en familie.

Børnepakke 1 består af  et besøg i jeres hjem. Her vil vi tale om hvordan I kan lave forskellige løsninger der kan forøge glæden ved jeres bolig eller tale om et konkret projekt I gerne vil have hjælp til. I kan stille spørgsmål om alt fra valg af materialer og farvesammensætninger til løsninger på konkrete projekter. Det kan være en rigtig god idé at tage noter under besøget og I er selvfølgelig også altid velkomne til at kontakte mig efterfølgende hvis I har noget i gerne vil have uddybet.

*Tilbudet gælder kun i Storkøbenhavn og Nordsjælland

 

Pakke 2

 

1 rum 4.500 kr inkl moms pr. rum.
2 rum 8.400 kr inkl moms pr. rum.
3 rum 11.000 kr inkl moms pr. rum.

Denne løsning tager udgangspunkt i et besøg i jeres hjem eller virksomhed. Vi begynder besøget med en kort samtale, hvor jeres ønsker og behov afdækkes. Herefter gennemgår vi rummene og taler om hvad der er af muligheder. Dette omhandler for eksempel belysning, møbler, farver og ideér til pladsoptimering. Efter mødet udarbejdes en plan til jer. Planen vil indeholde en fremgangsmåde, tegninger, bud på eventuelle specialbyggede løsninger samt vejledning og forslag til indkøb, lys og farver. 

Denne rådgivning går i dybden og kan for eksempel anbefales i forbindelse med ombygning eller ved behov for pladsoptimering, hvor I har brug for løsningerne, men selv har mod på at stå for det praktiske.

*Tilbudet gælder kun i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Børnepakke 2

1, 5 x times besøg + opfølgning med plan og fremgangsmåde, skitser og ideér til eventuelle specialbyggede løsninger 

3600 kr inkl moms.

  1.  Denne løsning tager udgangspunkt i et besøg i jeres hjem. Vi begynder besøget med en kort samtale, hvor jeres ønsker og behov afdækkes. Herefter gennemgår vi rummene og taler om muligheder, idéer og ønsker eller konkrete behov I søger hjælp til.
  2. Efter mødet udarbejdes en plan til jer. Planen vil indeholde en fremgangsmåde, tegninger, bud på eventuelle specialbyggede løsninger samt eventuel vejledning og forslag til indkøb, lys og farver.  
  3.  Forløbet afsluttes med en telefonisk gennemgang af planen, så I er godt klædt på til den videre realisering af projektet. 

*Tilbudet gælder kun i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Tilkøb og timepris

 

Mange projekter laves udenom pakkeløsningerne. Dette gælder ofte ved større projekter, hvor vi er med i hele processen fra idé til realiserings. Vi indhenter relevante tilbud fra håndværkere og følger det hele til dørs. I sådanne tilfælde kan der aftales en fast pris inden opgavens påbegyndelse.

Det er også muligt at tilkøbe hjælp til for eksempel indkøb og styling eller tilkøbe ekstra timer i forbindelse med pakkeløsningerne. 

Timeprisen er 750 kr inkl moms   + eventuelle transportudgifter.

Kontakt: 
kontakt@skaberig.dk 
Tlf.: 4253 2363 
Cvr.: 39776898
Indretningsrådgivning